SUPERTROLLEY – See Berntsen’s trolley in use

Are you going to transport something in narrow corridors or in a narrow lift? Or is the lift wide but has a low ceiling height? Is the object round or square? Supertrolley is very flexible so you can adapt it to the size of the object and its surroundings.

Berntsens tralle egner seg både til flytting, transport og montering.

Enten det er bilder, tavler, skap, hyller, dører, vinduer eller alle typer byggningsplater (gipsplater, osbplater, baderomsplater) som skal monteres. Den kan også brukes som hjelpeman ved montering av plater/panel i tak og skap på vegg(feks overskap på kjøkken ).

Den er også meget effektiv til å flytte/tranportere skap/reoler på. Pga. vippefunksjonen, er det meget lett å få stor tunge skap på trallen og vippe over dørterskler. Man behøver ikke løfte, og slipper dermed å pådra seg feks. ryggskader.

Bruk tralle til glassfrakt

Berntsens tralle, Supertrolley, kan også brukes til å frakte glass eller vinduer.

Ved transport av store tunge glass, må den lille platen monteres slik som vist på bildet for å få større flate som glasset skal ligge imot.

ERFARING GJØR MESTER

Med 30 år i snekker, montering, transport og flyttebransjen ble Berntsen’s tralle utviklet for å lette på arbeidet slik at man kan spare arbeidskraft, og fortsatt ha fokus på HMS. Det man tidligere kanskje måtte være både to og tre for å gjøre, klarer man seg kanskje med en mann for å gjøre nå

FLYTTING AV KONTOR – GJØR DET ENKELT MED SUPERTROLLEY

Den egner seg også til å lagre/transportere bord til feks kursrom osv. Den kan også bruker som støtte under bord, dersom man av en eller annen grunn må bytte ben på bordet. Som feks. flytting av tunge elekrtiske skrivebord. Trallen har som standard en innvendig høyde fra 80 cm til 200 cm slik at man kan frakte plater/bord på 200cm stående på trallen dersom det skulle være nødvendig. Det er også mulighet for å feste magnetskål på trallen for skruer, bits ol. Den er perfekt til å frakte store tvskjermer, tavler og smartboard.

INKLUDERT MULIGHET FOR LASERFESTE

Trallen har også mulighet for feste av laser, slik at det som monteres blir montert i rett høyde og i vater.

Trallen er i standard utførelse laget i høyde med europall, slik at man slipper å løfte, men bare kan dra varen over ifra pallen.